Pages

Monday, December 13, 2010

i think its sweet...

She's got a smile that would make the most senile
Annoying old man bite his tongue
I'm not done
She's got eyes comparable to sunrise
And it doesn't stop there
Man I swear
She's got porcelain skin of course she's a ten
And now she's even got her own song
But movin' on
She's got the cutest laugh I ever heard
And we can be on the phone for three hours
Not sayin' one word
And I would still cherish every moment
And when I start to build my future she's the main component
Call it dumb call it luck call it love or whatever you call it but
Everywhere I go I keep her picture in my wallet like here

Tuesday, November 23, 2010

apa spatutnya aku rasa?

22 Nov.....aku g MidValley ngan akak aku..ntah knp...jejak je kaki....sayu sgt....
masuk dlm tu....aku senyum sorg2..cam nk nangis pon ada......
masuk kat Pet World tu..tgk ikan "Nemo"....teringat..."Boo...tgk...ada Nemo...comelnye....."
argh...pedihnye....

McD dpan GSC...
tmpt slalu aku mkn smbl tunggu utk masuk movie hall..cait...

Crispy Popiah & Tako Tao...
makanan yg slalu dia beli....ape nie??sume ingat kat dia!!

Jusco..
ada 1 tmpt kasut ladies...slalu dia g try kasut kat c2..tp aku x pnah belikn...
ape ar...truknye aku.....

aku cpat2 ajak akak aku blek pas dah dpt ape yg nk d beli...
x tahan..mayb x g ag kot pas nie..mayb ar..

23 Nov...
chat ngan dia...
nk arrange jumpe siang nnt...sbb...nk pulang lappy dia yg aku pinjam..
hehe...
ley plak aku borak pasal kenangan..ape ni arip??
ape yg ko rasa skank arip??

apa yg patot ko rasa arip!??!??!

Saturday, November 20, 2010

P.....

ntah ar....

aku x tau cam ne nk mulakn...
mcm2 aku jumpa sepanjang 23++ thn aku idup kat dunia ni...
tp..kisah benar yg jd dpan mata aku sendiri sgt...wat aku....rasa kerdil...

P mencintai seseorg...sgt tulus...ikhlas....smpi aku x terkata2.....dia sanggup wat apa saja yg termampu..asalkan 5 gumbira.... P..ati ko keras..slalu berkorban utk org len... P masih sentiasa berdoa supaya 5 sentiasa bahagia....tp 5......x pernah ke 5 tu nmpk apa yg ada pada P?

sabar lah P........
masih ada kwn2 yg sentiasa menyokong kau dari blakang..kiri..kanan..atas..bawah...erm...keliling ar..haiz...

good luck P...


Friday, November 19, 2010

terjaga dari tidur....blog ni dah di baca....

aku...masih terus menyakiti prasaan org.....knp..knp cam nie...aku x minta sume ni blaku.........
Ya Allah...Kaulah Yg Maha Mengatahui....tunjuk kn lah hambaMu ini...petunjuk....

bosan~~~

org slalu post info....ilmu kat blog diorg...tp aku...aku pilih isi hati aku...salah ke ape yg aku wat?salah ke aku kongsi ape yg aku rasa....aku xd sape2 nk kongsi citer2 aku...kalau korg nk geli ke...bosan ke..ape ke...xyh ar singgah bace ag k pas nie..huhu...utk yg nk singgah gak....tanx..aku hargai....kalau ley..rajin2 ar tinggalkn komen...huhu ^^

hati~~~

hurm...
ntah knp...mlm nie..susah sgt lak nk tdo..
belek2 mukabuku..jumpa ag kesah sedey...adoiyai...ntah npe lah...hati ni..tisu sgt...
mayb..btol kwn2 ckp...muka je cam ganaz...hati cam tisu jer...

waktu menaip ni..saat ni...rasa sayu sgt...keseorangan..kesunyian...ada yg teman..tp....
hati ni...kosong..."u can b with me...but pls dont give ur love...boleh syg..tp jgn bg cinta..."
e2 lah kata2 yg aku ucapkan....sbb hati aku...ntah....


p/s:if u baca blog ni...i minta maaf...andai ia melukakan...maaf...

Wednesday, November 17, 2010

ape nk ltak tajuk nie

pheewww...
terbangun pg2....dgr takbir...sedey woo...even just raya aji.....

buka mukabuku....chat ngan sorg kwn...mengimbau zaman2 kitorg baru knal...kenangan2...wat aku...ntah..sedey....rindu...kenapa masa yg indah berlalu dg pantas??kenapa masaha yg perit berlalu amat perlahan?

ibarat...musim kemarau...siang di rasakn amat panjang..kerana terlalu panas...tp mlm...dirasakn cepat berlalu..kerana nyaman....redup...dgn bulan dan bintang menemani.....

tp kita manusia...siang dan malam e2 adalah lumrah...kn...xd apa yg patut di rungutkn..
kepada Allah kita...aku...memohon..supaya sentiasa di tunjuk kn yg terbaik..utk kita..kami...dan aku....
Amin...

Tuesday, November 16, 2010

aLone...

semalam 1st day aku kat BP ni alone...dok sorg....fuh..mmg mati kutu..sbaik ler ada internet..dpt gak aku mendownload citer...huhu..

ari nie...bangun tdo....dengan sinar cahaya yg baru....but..still alone..huh..bored....g masak instant mee...makan...then lepak smbl tgk Blogger Boy...tetiba..rindu....rindu kat DIA....

2 b kontinew....

Monday, November 15, 2010

CEMBURU!!

login je mukabuku....tgk status kwn,..."no more college..no more class..no more exam..and so on...cemburu nyer....kat ane ar silap aku..terlalu leka..lalai....sehingga menyusahkn diri sendiri....sedih aku pedih...huhu...mungkin ni tertulis utk aku...tp...aku mampu ubah...cuma aku x mengubah....terlalu lembab..bodoh....arip....U CAN DO IT!!

Thursday, October 21, 2010

pujangga...

Aku lari ke hutan, kemudian menyanyiku  Aku lari ke pantai, kemudian teriakku  Sepi... Sepi dan sendiri aku benci.  Aku ingin bingar. Aku mau di pasar.    Bosan aku dengan penat,  dan enyah saja kau, pekat!    Seperti berjelaga jika aku sendiri  Pecahkan saja gelasnya biar ramai  Biar mengaduh sampai gaduh    Ahh.. ada malaikat menyulam jaring laba-laba belang  di tembok keraton putih  Kenapa tak goyangkan saja loncengnya?  Biar terderah,  atau... aku harus lari ke hutan belok ke pantai?

Friday, October 1, 2010

hye....

elo......
lame gila x bukak blog nie....
xtaw nk aktif ke x...
tgk kwn2 byk dah aktif memblog..
cam best jer....
tp ape yg aku nk isi dlm ni??

ada idea x?

Monday, July 19, 2010

Web Programming

ari nie,...aku blajar code2 html...pening pale aku....tepu..aku dah arr lembab bab2 cam nie...
hehe...ape arr nk wat ngan Sem nie...dpt ke aku lpas?smangat mcm low je...ane nk cari smangat ni erk??

Wednesday, July 14, 2010

W.T.F....

adoi....sakit plak perut nie....smlm nk masuk klas.....air lak xd kat bt pahat nie..pedih tol ar..
Dah lame dah aku x buka blog nie...sbb xtaw nk citer per.....
JohnJenin kat CabalOnline dah cecah level 144...ntah bila aarr nk 170...

Err.....kat umah aku ada biawak.....nnt aku upload gmbr dia...hehe..

stay tuned....

Tuesday, June 29, 2010

1st time....

hye...ni the 1st time aku wat blog.....x fhm....cam ne nk uruskn?cam ne nk wat blog?
blog yg aku cuba create ni..idup aku dan "Kamu"...
"Kamu is 3 pekara berbeza...ape dia pekara 2...stay tuned....hehe...