Pages

Tuesday, November 23, 2010

apa spatutnya aku rasa?

22 Nov.....aku g MidValley ngan akak aku..ntah knp...jejak je kaki....sayu sgt....
masuk dlm tu....aku senyum sorg2..cam nk nangis pon ada......
masuk kat Pet World tu..tgk ikan "Nemo"....teringat..."Boo...tgk...ada Nemo...comelnye....."
argh...pedihnye....

McD dpan GSC...
tmpt slalu aku mkn smbl tunggu utk masuk movie hall..cait...

Crispy Popiah & Tako Tao...
makanan yg slalu dia beli....ape nie??sume ingat kat dia!!

Jusco..
ada 1 tmpt kasut ladies...slalu dia g try kasut kat c2..tp aku x pnah belikn...
ape ar...truknye aku.....

aku cpat2 ajak akak aku blek pas dah dpt ape yg nk d beli...
x tahan..mayb x g ag kot pas nie..mayb ar..

23 Nov...
chat ngan dia...
nk arrange jumpe siang nnt...sbb...nk pulang lappy dia yg aku pinjam..
hehe...
ley plak aku borak pasal kenangan..ape ni arip??
ape yg ko rasa skank arip??

apa yg patot ko rasa arip!??!??!

1 comment:

  1. woit,x bgtau aku pon...innalillah~
    weh, nk bg kata nasihat jgk w/pun kau tau aku x penah bersemuka ngan hal2 mcm ni...lol ;p
    tp aku blh nasihat kn??ahh,x kesah aku bg nasihat gak la...

    x salah pon nk ingt kat dia,ye! wat ever u do,where ever u go or else...kau still n will remember dia...email kau pon da ckup mengigtkn dia(betul kn?)...xpe,tu lumrah tp aku tau kau lbh merindui kasihNya yg Esa...

    kalau kau ada jodoh ngan dia x kemana weh...

    Hilang! Kosong!,
    Berdoalah,Dia pasti menolong,
    Pasrah! biar berdarah,
    Tapi jgn lupakan Allah swt...


    kuatkn smngt,nangis la puas2 kat ibu,ayah kau,angah atau ayong kau...(p/s: krm 'as salam' aku kat cik jahariah,ayong n angah)...

    *senyum =)* , *tunjuk peace*

    ReplyDelete