Pages

Sunday, February 20, 2011

Sedikit Sentapan

kdg2 aku x faham ngan manusia....suke mengejek...menghina.....aku pon same gak...but..pepandai ar jg hati...korg nk kutuk ke..ape ke...hal korg ar....tp perlu ke sampai membuatkan org lain terasa?
kalau korg x reti nk respect prasaan org...korg agak..ada ke org nk respect korg?

salah ke aku hitam?
salah ke aku gemuk?

yes....
korg perfect...
muka jambu...kurus...cerah..bergaya...ber wang....
korg di sayangi....berpengaruh....
sbb tu ley suka2 bahan org tanpa berfikir ye x?
huhu ^^

xpelah....
aku pon kadang2 membahan gak...tp ada had nye ar..sbb aku taw aku x perfect cam korg...
RestInPeace~~~

10 comments:

  1. biasa la manusia kan...ane ley kita tutup mulut diorg...so, abaikan je...janji kita tak kacau hidup diorg...kalau ikut org ckp, kita xmampu nk hidup...so, chill....!!!
    sesungguhnya semua ciptaan allah itu indah...^__^

    ReplyDelete
  2. uiks...nk sgt taw..sape kah anda...yg seing komen2..tp berahsia....hurm..

    ReplyDelete
  3. rasenya ade dua org kot komen xltak nama...so, pndi2 kamu la teka sape...yg pntg idup kena njoy..!! ^__^

    ReplyDelete
  4. agak2...mcm taw je kamu sape....hurm...

    ReplyDelete
  5. hidupkita ni senantiasa perlu blaja,so mmg kt xkn dpt elakan dr kt dr blaja...
    dr apa yg kau kena kau blh blaja mcm mn rasanya suka, duka, patah hati, sakit hati, jd loser, jd wira...sumanya dipinjam dr Allah swt,n pada aku kt harus bersyukur, Alhamdulillah ya Allah~ sbb kita dpt rs diff kind of feelings...x gitu?

    biarlah mereka2 yg jambu,kurus,putih sng kata kacak tampan segak bergaya tu nk kata apa. kelak mrk akn memahami...insyaAllah~
    nikmat, hidayah, iman suma dr Allah swt...sumanya blh dtg n pergi mcm tu je...klau Allah swt beri hidayah pd mereka2, dgn sekelip mata je mereka2 tu blh berubah n kita kena ingt x semestinya jga bila kita d beri hidayah Allah swt x blh tarik blk...sesama la kt muhasabah dr
    waulahhuallam...

    ✌(•‿•)✌ senyum tunjuk peace slalu...

    ReplyDelete
  6. ERMMM....BIASe e idop bnyak dugaan n cabaran....bio rupe xde tp akhlak ade....lo Rupe ade aklak BuR0k sme je.....org menYampah...ape2 org Kte kite REdha je....sbb No body perfect..Mst ade klemahan msg2 walau xNMpak

    ReplyDelete
  7. hehe.......tanx Cuan...tanx Nur....^^
    wah..best2...dah smakin best....ada gak org singgah..komen....tanx kamu sume..^__^

    ReplyDelete
  8. bagus la kamu dh taw....nice rupa blog kamu...dh ade incik kerropi skali...gratz!!...so, jgn sentap2 lagi...xbagus tuk kesihatan...be the besh among d besh...^__^

    ReplyDelete
  9. kn sy da kata.. mohd ariff syah yg sy kenal hati dia baik. wat sy happy :) wat sy dihargai.. walau sy ni bnyk kurang nya.. Allah jadikan kite utk saling melengkapi kn? sy syukur sgt jumpa awk, awk tau?

    ReplyDelete
  10. ouch.....terharu nye sye.....meeoow~~~

    ReplyDelete