Pages

Monday, July 9, 2012

Baby?

Blogging in the middle of the nite..masih xtaw ape isu nak di blogkn kat sini...terasa nak wipe all the post...then wat 1 comeback...

Kalau dok menaip pepanjang..mesti ar xd sape pon nk bacakan?

Nvm...aku just ngah xley tido..so decide utk membebel sensorg kat sini..as my wife dah pon selamat bermimpi...xd kwn nk membebel...maka jika maka...tercurahlah bebelan tu kat sini....

Isu yang hangat dlm pale wotak aku skank ni... "baby". G mana2 pon...sesape yang kenal n taw aku dah kawin...pasti akan tanya... " dah ada ke??","bini ko dah berisi ker??". Dengan slow aku menjawap..."lom...lom ada rezki....". Sape ar yg xnk anak kan? Wife aku pon selalu bercerita..pasal kawan2 yang seangkatan ngan dia...dah pregnant..dia blom...sedih je muka dia bila citer pasal baby ni...janganlah bersedih...hurm..sabarlah sayang. Biarlah takdir menentukannye....

Terlalu byk perkara yg berlaku...yg menarik..x berkesempatan nak d ukir kan dalam blog yg berterabur nie...suka duka..tp duka cam xd jer...haha...aku happy...bahagia..selagi ada Ibu...wife..akak2 n family yg always support aku...aku taw aku akan kuat..dan sentiasa bahagia. Kesusahan yg aku pikul...xkn terasa bebannya dgn adanye mereka ngan aku...

Heh...panjang sgt plak..

ok ar..till next time..
Cya.

No comments:

Post a Comment