Pages

Thursday, April 7, 2011

!@#$%^&*()_+


hurm...
ape nk update utk ari nie erk?
aku dah xtaw pape dah...bosan tahap super...
dgn masalah yg melimpah ruah...

rasa nk jerit je kuat...smpi xd sore...kalau boleh ar an?tp..npe xley lak?
boleh je kalau nk..port yg sesuai je x jumpe ag...huhuhu...

aku rasa dah bosan gila kat Bt Pahat Johor nie..
dah ar..pas ni dah xley on9 kat umah sewa ag...nk taw npe?
ada hamba Allah ni...xtaw ape masalah dia....dia cabut modem..simpan dlm gobok a.k.a almari....mmg ar streamyx tu daftar atas name dia...tp..atleast bg ar notis dlu...masa nk menumpang at umah aku dlu...pandai lak tny boleh ke x...ape agaknye dia rasa if..tetiba...aku plak ckp.."sila kuar dari umah ni.." aku bkn ar marah sgt..cume x puas ati je...umo dah besar..otak x matang...

ish...panjang lak aku membebel nie..bkn ape..aku dah terbiasa..blog tmpt luahkan perasaan...sorry..kalau xnk bace..klik je button pangkah tu...

dah ar....See ya..

1 comment:

  1. mungkin dia rasa tu internet dia -,-
    takmo kongsi ckp jela kn?..
    bkn nye korang tak share membayar nyew pon -______-!

    ReplyDelete